за нас
автопарк
дестинации
галерия
контакти
линкове

Транспортна фирма за международен транспорт, товарени превоз и спедиция MARINCHEVI  TRANS LTD Ви приветства с добре дошли на нашия фирмен сайт.
Като фирма с дългогодишни традиции в сферата на транспорта и спедицията ние се радваме на заслужено доверие от страна на нашите клиенти. Това е доверие е заслужено благодарение на нашата коректност и точност при извършване на транспорта на вашите стоки и пратки.

" Маринчеви Транс " ООД, Бургас е основана през 2009 год., със седалище в Бургас, кв.Сарафово ул.Твърдица 38а, като приема изцяло активите и пасивите на ЕТ"Фонтани", която е регистрирана през 1993 год. и е била с предмет на дейност международен и вътрешен транспорт повече от 13 год., фирмата доказва своя професионализъм и качество на работа.

„Маринчеви Транс” ООД е бързоразвиваща се компания, предлагаща международен транспорт и спедиция, професионализъм, коректност и висококачествено обслужване. Създадена с цел да улесни клиентите си в намирането на качествен превоз за техните стоки, Маринчеви Траснс ООД осигурява транспортиране и специализиран превоз на широк спектър товари, като например: конфекция на закачалки, превози на групажни пратки от и за Европа, превози с бордови камиони, превози на високообемни товари, превози на опасни товари /ADR/ клас1.
  Маринчеви Транс ООД - разполага с висококвалифицирани, организирани, динамични и амбициозни специалисти, с високо чувство за отговорност.  

ПОДРЪЖКА

---gsm:+359 888812371

-fax:+359 56 872415

AEB TRI
 
Agensi Custom
 
IRU
 
Ministri of Transport
 
 
-© Marinchevi Trans ltd Bulgaria  
За нас | Автопарк | Дестинации | Галерия | Контакти | Линкове

 

 

 

 

 

 

 

---Home--------Български----English

--

 

 
homepage uhren clock for blog