за нас
автопарк
дестинации
галерия
контакти
линкове

МАРИНЧЕВИ ТРАНС ООД предлага транспорт на стоки от и до всички точки на Европа, Русия и Турция.

Основни наши дестинации са Македония, Албания, Сърбия, Румъния.
Дългогодишната успешна практика и изградената международна мрежа осигуряват на компанията добро позициониране и познаваемост в областта на международния автомобилен транспорт.

Нашите автомобили отговарят на екологичните и технически изисквания на Европейския съюз.

Основни наши клиенти са: "Кроношпан България" , "Кнауф"ЕООД, "Еуроспед" ЕООД, "Шенкер" ЕООД, "Верта" ООД , "Никер Транспорт" ООД, "Ники 2000" ЕООД, "Екс Транс" ООД и много други.

Услуги

Благодарение на широкия спектър от услуги, предлагани от МАРИНЧЕВИ ТРАНС ООД, клиентите ни ще получат експертно обслужване за транспортирането на своите пратки. Компанията предлага гъвкава, индивидуална и експедитивна услуга в следните категории:

Спедиция

Акцент на нашата дейност е осигуряването на превоз за цели и частични пратки с директно натоварване и разтоварване от и до всяка точка на Европа, Европейска Русия и Европейска Турция. Разполагаме с автопарк, високообемни и бордови автомобили, гарантиращи сигурният превоз на вашите пратки.

Опасни товари

Към опасните товари спадат вещества или предмети, чиито превоз изисква спазването на точно определени условия за начина на опаковане, товарене и разтоварване, подреждане и транспортиране.

Групажни линии

Освен организирането на специализиран превоз, МАРИНЧЕВИ ТРАНС ООД извършва и превози на групажни пратки по всички направления достъпни за автомобилния транспорт в Европа.

  Маринчеви Транс ООД - разполага с висококвалифицирани, организирани, динамични и амбициозни специалисти, с високо чувство за отговорност.  

ПОДРЪЖКА

---gsm:+359 888812371

-fax:+359 56 872415

 

AEB TRI
 
Agensi Custom
 
IRU
 
Ministri of Transport
 
 
-© Marinchevi Trans ltd Bulgaria  
За нас | Автопарк | Дестинации | Галерия | Контакти | Линкове -

 

 

 

---Home--------Български----English

--

 

 

 

 
homepage uhren clock for blog